fbpx

Volg een Workshop Fotografie bij Toonen-Wientjens Masterclasses

Wil je jouw fotografie naar een hoger niveau tillen en heb je altijd al meer willen leren op het gebied van modellen- en glamour fotografie? Dan is een fotografie workshop bij Toonen & Wientjens Masterclasses echt iets voor jou!
Toonen-Wientjens Masterclasses (voorheen The New Photo School)  is opgericht door het toonaangevende fotografenduo Toonen & Wientjens. Ze zijn internationaal bekende glamourfotografen met veel publicaties op hun naam. Ze worden geroemd om de herkenbare stijl van mooi licht en stijlvolle poses. Naast hun werk voor bekende magazines geven zij zelf alle fotografie workshops. Met een workshop fotografie bij The New PhotoSchool krijg je begeleiding van topfotografen! Daarmee kun je je voordeel doen en nog meer uit je camera en foto’s halen!

Workshop portret- en modelfotografie

Een van de fotografie workshops die je bij Toonen-Wientjens Masterclasses kunt volgen, is de workshop portret- en modelfotografie. Gedurende een intensieve dag leer je alles op het gebied van belichting, poses en het aansturen van een model. Hans Toonen en Hans Wientjens geven je een kijkje in hun eigen keuken en delen hun fotografische kennis met jou, met veel tips en demonstraties. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag. Doordat altijd met een kleine groep gewerkt wordt, is er genoeg tijd en ruimte om zelf mooie platen te schieten met persoonlijke begeleiding van Toonen en Wientjens. Tijdens de workshop portret- en modelfotografie wordt altijd gewerkt met ervaren modellen. Bovendien is er een professionele make-up artist aanwezig.

Wil je meer weten over de workshop?

Kan ik als beginner ook een van de workshops volgen?

De workshops zijn bedoeld voor iedereen die van fotografie houdt en graag een hoger niveau wil behalen. Heb jij een manueel instelbare camera en ben je bekend met de belichtingsdriehoek? Dan kun je al deelnemen aan een van de workshops! Ook als je werkzaam bent als professioneel fotograaf en je jezelf graag verder wilt specialiseren op het gebied van glamourfotografie, kun je tijdens de workshop portret- en modelfotografie veel leren.

Of je nu kiest voor de workshop portret- en modelfotografie, meer wilt weten over kleureffecten of juist een meerdaagse workshop wil volgen, bij The New PhotoSchool vind je de fotocursus die bij jou past. Wil jij je verder ontwikkelen en meer leren over de mooiste werking van licht, het perfect aansturen van modellen en glamourfotografie? Lees dan snel verder over de verschillende mogelijkheden en meld je aan voor een van de masterclasses. Liever eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met The New PhotoSchool.

Benieuwd naar de uitgebreide cursus portret- en modelfotografie?