fbpx

Algemene voorwaarden Toonen-Wientjens Masterclasses

1 INSCHRIJVING & BETALING

1.1
Als je je inschrijft voor een cursus ontvang je een factuur. Na betaling van deze factuur is je inschrijving definitief en kun je deelnemen aan de betreffende cursus.

1.2
Met je inschrijving en betaling ga je automatisch akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Op deze overeenkomst is het Nederlands Recht van toepassing.

2 ANNULERING

2.1
Annulering van je inschrijving dient schriftelijk per e-mail te gebeuren. Tot 1 maand voor aanvang van de betreffende cursus is annuleren kosteloos en wordt het gehele inschrijfbedrag teruggestort. Bij annulering tussen 1 maand en 2 weken voor aanvang van de cursus wordt 75% van het cursusgeld terugbetaald, tussen 2 weken en 1 week voor aanvang van de cursus wordt 50% van het cursusgeld terugbetaald. Annuleer je 1 week of korter voor aanvang van de cursus of ben je niet aanwezig zonder te annuleren, dan vindt geen restitutie van cursusgeld meer plaats.

2.2
Toonen-Wientjens Masterclasses heeft het recht cursusdata of locaties te wijzigen zonder opgaaf van redenen. In zo’n geval wordt de cursist hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht.

2.3
Als een cursus niet doorgaat en je hebt het cursusgeld voldaan, dan kun je kiezen of je het cursusgeld teruggestort wilt krijgen of dat je in overleg op een andere cursusdatum deelneemt.

3 HUISREGELS

3.1
Het is in de lesruimte niet toegestaan om te bellen, te whatsappen etc.

3.2
Filmen en het maken van geluidsopnamen is tijdens de lessen niet toegestaan. Backstage overzichtsfoto’s maken van lichtopstellingen etc. is wel toegestaan, op voorwaarde dat het op ruime afstand van de voorzijde van de fotoset gebeurt en dat andere deelnemers hierbij niet gehinderd worden. Hierbij mag geen flits gebruikt worden.

4 AANSPRAKELIJKHEID

4.1
Toonen-Wientjens Masterclasses is niet aansprakelijk voor enige schade anders dan de uit de wet voortvloeiende aansprakelijkheid.

5 AUTEURSRECHTEN

5.1
Op het lesmateriaal van Toonen-Wientjens Masterclasses berusten auteursrechten. Het is niet toegestaan het materiaal te verveelvoudigen en/of openbaar te maken op eender welke wijze.

5.2
De foto’s die je tijdens de cursus maakt zijn gefaciliteerd (decor, model, visagie, licht etc.) door Toonen-Wientjens Masterclasses en zijn in een lesomgeving tot stand gekomen. Ook zijn de foto’s onder directe en intensieve begeleiding en aanwijzingen van Hans Toonen & Hans Wientjens tot stand gekomen. De cursist heeft daarom met het maken van foto’s tijdens deze cursus niet het copyright c.q. de auteursrechten op deze foto’s verworven. De tijdens de lessen gemaakte foto’s mogen derhalve op geen enkele wijze commercieel gebruikt worden. Ook gebruik voor fotowedstrijden, publicaties in (online) fotomagazines of andere (online) magazines, op stocksites, (foto)platforms, exposities etc. is niet toegestaan. De gemaakte foto’s mogen uitsluitend op je eigen Facebook, Instagram of soortgelijke social media gepost worden met daarbij de uitdrukkelijke vermelding dat deze foto’s gemaakt zijn tijdens een masterclass bij Toonen-Wientjens Masterclasses.

5.3
Als Toonen-Wientjens Masterclasses door jou gemaakte foto’s wil gebruiken als illustratie van een cursus of ter promotie van Toonen-Wientjens Masterclasses, dan wordt bij de publicatie je naam vermeld.

6 PERSOONSGEGEVENS

6.1
De adresgegevens en e-mail gegevens van de cursist worden opgenomen in het adressenbestand van Toonen-Wientjens Masterclasses. Deze worden gebruikt voor de organisatie van de cursussen en om de je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen bij Toonen-Wientjens Masterclasses. De gegevens worden uitsluitend aan derden verstrekt als dit strikt noodzakelijk is voor geven van de lessen en alleen na toestemming van de cursist.