Hans Toonen en Hans Wientjens

Hans Toonen en
Hans Wientjens

Hans Toonen en Hans Wientjens werken al zo’n 30 jaar als selfmade fotografen vanuit hun studio of op locatie in binnen- en buitenland.
Oorspronkelijk maakten ze vooral veel artistiek en grafisch werk zoals posters, platenhoezen en producties voor tijdschriften, vaak getekend of geschilderd of gecombineerd met fotografie.

Geleidelijk aan specialiseerde het duo zich steeds meer in het mooi fotograferen van mensen en volgden er al snel coverpublicaties in nationale en toonaangevende internationale magazines zoals Playboy, Maxim en FHM. Daarbij wordt hun werk internationaal geroemd om de eigen glamourous stijl met het prachtige licht en de stijlvolle poses.

Sinds een aantal jaren zijn Hans & Hans hun hart steeds meer gaan volgen en hebben zij de draad van ‘vrij werk’ weer opgepakt. Tegenwoordig maken zij onder de naam ‘The Guys With The Same Name’ bijzondere artfoto's. Inmiddels hangt hun werk wereldwijd aan de muur bij collectors en galleries.

Een selectie van het werk van Hans & Hans en The Guys With The Same Name vind je in het mooie koffietafelboek ‘Hans Toonen + Hans Wientjens, Photos’.

STUDIO
Mercatorweg 63 a
6827 DB Arnhem – NL
hans@toonen-wientjens.com

Fujifilm X-Photographers

Op alle rechtsbetrekkingen van TOONEN-WIENTJENS PHOTOGRAPHY zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing welke zijn gedeponeerd bij de Rechtbank Amsterdam onder depotnummer 12/2022. Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.
KVK-nr: 09076415