fbpx

Canon masterclass ‘stoer & sexy met straaljagers’

Woensdag 5 september vond op Airport Teuge een geweldige Canon masterclass plaats op twee sets met fotogenieke straaljagers.

Op de eerste set startten we met uitgebreide uitleg over light shaping, toegespitst op de combinatie van daglicht met reflectiescherm of van daglicht met flitslicht waarbij we duidelijk lieten zien welke dramatische verschillen het gebruik van flitslicht buiten kan opleveren.
Daarna gingen de deelnemers op de mooi aangeklede buitenset met een MIG23 onder onze begeleiding 1 op 1 aan de slag met de modellen Marjolein en Ilena.

De tweede shoot vond plaats in de hangar. Daar was rond een andere straaljager een gave lichtopstelling opgebouwd waar de deelnemers opnieuw 1 op 1 mooie foto’s met de modellen konden maken.
Het was een super leuke en geslaagde dag met veel bijzondere en mooie foto’s en enthousiaste cursisten!

Backstage foto’s Richard Buijsman

Klik voor meer foto’s

Reacties

OneReacties

  • Leo van der Laan

    Onwijs leuke en vooral interessante workshop op een verrassende locatie. De energie van Hans en Hans tijdens de workshop en de kritische – maar altijd opbouwende – adviezen geven je echt een boost om een stapje verder te gaan. De goede organisatie, een top visagiste en niet te vergeten, 2 prachtige spontane modellen maken de dag af.
    Om in de sfeer van de workshop te blijven….”moet ik nu door de knieën gaan voor een 85 mm lens of de 3-daagse masterclass….”…lastige keuze hoor.
    Bedankt en vast tot ziens!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter